Kleurrijk in Groningen

Geplaatst door reina Datum 1 oktober 2009 Bekeken 651 Wijk Oranjebuurt Categorie Stadsbewoners Trefwoorden ,

Ja mensen, dit wordt kleur erkennen!

Reacties

  1. leuk, grappig. Een baby. Maar voor het winnen van een wedstrijd, zou je het de volgende keer echt wat initiatieffer moeten nemen. Maak een verhaal, draaiboek en werk het uit. Ten slot maak je de film af in de montage en voeg je muziek-aftiteling etc. toe. Alfast veel succes!

  2. ik hoefde geen muziek erbij want de baby zelf al vind ik genoeg geluid maakte en ik wou dat je alle geluid erom heen goed ko horen en ik begrijp niet die draaiboek geval. en ik wou niet knippen en plakken wan die stukje film zelf was opzig goed genoeg ik laat hem zien maar ook al het speelgoed eromheen. en die lach aan het einde was het hem gewoon vind ik. en het innerljk van een baby heeft alle kleuren, dus heb ik alles in een gedaan.

  3. die lach gaf echt de door slag. en leuk dat je van boven af hebt gefilmt. en ik denk dat je op precies de goeie moment hebt gefilmt nou veel succes. en hoe je al zei het innerlijk van een baby heeft alle kleuren

  4. Hey Reina,

    Heel veel kleur in het filmpje zelf, maar om deze wedstrijd te winnen vrees ik voor je dat het niet genoeg zal zijn. Het is heel leuk voor de ouders van dit kindje, en misschien ook nog wel voor de verdere familie van hem, maar andere mensen vinden het veel minder interessant.

    Bedenk de volgende keer een onderwerp dat veel mensen aanspreekt of herkennen, bijvoorbeeld iets uit de actualiteit of bij jou in de buurt. Dan maak je veel meer kans om de wedstrijd te winnen.

    Succes 😉 !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *